VOLG JIJ MIJ AL OP SOCIAL MEDIA?

IK BEN THIERRY, GEBOREN EN GETOGEN IN BREDA EN EEN ECHTE BRABO. IK GENIET VAN HET LEVEN MAAR HEB ALTIJD GELEERD OM HARD TE WERKEN. IK BEN OPGEGROEID IN EEN ECHT MIDDENSTANDSGEZIN. AAN DE ENE KANT VAN DE FAMILIE FRIETBOEREN, AAN DE ANDERE KANT WIJNHANDELAREN.

Politiek heb ik niet van huis uit mee gekregen. Wel heb ik meegekregen dat je altijd hard moet werken als je iets wilt. Dat als je het anders wil, dat je het zelf moet gaan doen in plaats van alleen maar langs de kant staan schreeuwen.

Sinds 2010 heb ik de mooiste functie die er is; volksvertegenwoordiger in de stad waar ik ben geboren. Als gemeenteraadslid kun je grote en kleine problemen oplossen en voor mensen opkomen. Voor mensen die geen tijd hebben om te protesten omdat ze iedere dag hard werken voor hun gezin. In onze handen vind je geen protestbord, maar een worstenbroodje en een goede bak koffie. Die tradities hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben.

Van thuis uit heb ik geleerd dat als je dreigt in te kakken, je juist moet doorpakken. Dat het beter is om je handen uit de mouwen te steken dan bij de pakken neer te gaan zitten. Dat geconfronteerd worden met tegenslagen niet een probleem maar juist een uitdaging is.

Ik ben trots op onze mooie stad en haar dorpen en ben er van overtuigd dat wij onze mooie stad nog mooier kunnen maken. Hoe wij dat gaan doen? Lees hier ons verkiezingsprogramma 2018-2022.